Osakeanti

Sori Brewingin osakeanti on nyt päättynyt ×
Laskuri 31.03.2014 klo 23:59

Merkintöjä yhteensä 453 200 euroa.

Suurin merkintä nyt 16 000 euroa. Suosituin merkintätaso 2 500 euroa. Merkitsijöitä 225 kpl

Panimohistoriaa tekevä joukkorahoituskierros on tullut päätökseensä ja kerännyt 453 200 EUR pääoman perustettavalle Sori Brewing -panimolle. Sori Brewing sai nyt yhteensä 225 osakasta, jotka pääsivät mukaan ensimmäisten joukossa tekemään aivan uudenlaista panimoa. Tämän rohkeuden aiomme palkita ja lupauksemme lunastaa.

Sijoittajien suositellaan tarkkailevan sähköpostia, palaamme pienen hengähdystauon ja laskennan jälkeen kertomaan lisätietoja. Jos et saa viestiä, tarkastathan myös sähköpostisi roskapostikansion.

 Ota yhteys Sori Brewingiin contact@soribrewing.com.

Suosittelemme myös tilaamaan vierestä uutiskirjeemme, jolloin saat ensimmäisenä tietää panimon kuulumisista.

 

What lists do you want to subscribe?

pyry_samu_heikki_pudelbaar_tallinnPyry, Heikki & Samu

Olemme kolme nuorta herrasmiestä jahtaamassa unelmaa eli pohjoismaiden jännittävintä panimoa. Akateemisissa taustoissamme ja työkokemuksessa yhdistyy uniikilla tavalla markkinointi, taloushallinto ja mikrobiologia. Toimitusjohtaja Pyry Hurula on yrittäjäperheestä tuleva laskentatoimen ja rahoituksen osaaja, joka luovan otteensa ansiosta luo rohkeimmat ideat. Työhistoria yrittäjyyden lisäksi taloushallinnosta ja rahoituksesta. Heikki Uotila on trion analyyttisin tyyppi, joka tuntee panimoalan ja omaa uskomattoman makumuistin. Pitää myös ajoittain toimitusjohtajan jalat maassa. Työhistoria on markkinoinnin ja verkkokaupan parista. Mikrobiologiataustasta tuleva Samu Heino on sielu oluiden takana ja panimoteknologian kanssa ei mene sormi suuhun. Tämä kolmikko yhdistää rohkeutta, luovuutta ja laskelmallisuutta tehdäkseen ainutlaatuisen artesaanipanimon. [Lue tästä lisää perustajista]

Advisory Board

Kolme nuorta tekijää voi kuulostaa villiltä ja varsinkin konservatiiviselle panimosijoittajalle liiankin jännältä. Siksi tasapainottamassa on tiimi konkariosaajia eri liiketoiminta-aloilta, joka yhdessä muodostavat Sorin Advisory Boardin. Heidän osaamisen, näkemysten ja laajojen verkostojen avulla tämä panimo ei ole mikä tahansa panimo. Tämä panimo on tekevä perhe täynnä nuorta intoa ja osaamista, höystettynä kovan luokan ammattilaisilla ja ehkä jopa eräänlaisilla peräänkatsojilla.

advisor_janne

Janne Lihavainen

Janne Lihavainen on kokenut vähittäiskaupan tekijä ja tunnetuimpia meriittejä Jannelta on SOK:n Prisman vieminen Viroon. Tällä hetkellä hän toimii Prisma Peremarket AS:n toimitusjohtajana ja hänen alaisuudessaan on yhdeksän Prismaa ja noin 1500 työntekijää. Jannen tausta tuo Sori Brewingiin vähittäiskaupan osaamista sekä verkostoja, joiden avulla Sori saa eväitä nopeaan kasvuun. Janne on asunut ja työskennellyt Virossa jo yli 10 vuotta, joten hänen osaamisensa on erittäin arvokasta erityisesti alkuvaiheessa.

Vähittäiskaupan lisäksi Janne on Viron GS1:n hallituksen puheenjohtaja, joka vastaa muun muassa tuotteiden standardoiduista viivakoodeista Virossa. Lisäksi hän on suomalais-virolaisen kauppakamarin hallituksen jäsen. Janne on kotoisin Joensuun seudulta, kuin on myös Sorin Heikki. Innostuneen ja aktiivisen otteen vuoksi Janne loistava lisä tähän porukkaan!

advisor_samiSami Lappalainen

Sami Lappalainen on määrätietoinen ravintolaliiketoiminnan kehittäjä, josta todisteena ovat menestyneet Gastropub-ravintolat, eli Vinotecan ja Winrestan -ravintolat. Näihin ravintoloihin kuuluvat muun muassa Tuulensuu, Inez, Nordic, Piemonte, O’Hara’s, Soho, Praha ja uusi Barmacia.

Samin tausta ennen ravintolayrittäjyyttä oli oluiden maahantuonti. Se näkyy myös nykyisten omatuontien muodossa, joten monien olutharrastajien onkin Samia kiittäminen monelta osin olutkulttuurin kehityksestä Suomessa. Sorin pojilla on Samin kanssa yhteistä historiaa jo viiden vuoden takaa olutseura-ajoilta. Panimoon liittyviä ajatuksia onkin päästy pohtimaan Samin kanssa paljon yhdessä. Sami tuntee alan metkut ja toimijat vuosikymmenten kokemuksella ja osaa jakaa hiljaista tietoa Sorin pojille.

advisor_mirkoMirko Lännenpää

Mirko Lännenpää on uuden liiketoiminnan moniosaaja, joka on toiminut niin isoissa ketjuissa kuin itse yrittäjänäkin. Mirko on työskennellyt aiemmin SOK:n ja Pirkanmaan Osuuskaupan johtotehtävissä sekä päivätöiden ohella Tampere Tunnetuksi ry:n ja Kukkaisviikkojen aktiivina. Nyt Mirko toimii oman yrityksensä, asiakastyytyväisyyttä kehittävän start-upin, Taputa Oy:n toimitusjohtajana.

Mirkolla on myös vahva tausta Virosta, sillä kielitaidon lisäksi häneltä löytyy MBA-tutkinto Baltic Sea MBA Academysta ja hän oli mukana viemässä Hesburgerin liiketoimintaa Viroon. Mirkon kanssa Sorin pojat ovat tunteneet pari vuotta ja päässeet heittelemään ideoita toinen toisilleen.

advisor_artoArto Vallin

Arto Vallin tuo kokemusta muun muassa yritysrahoituksen piiristä, sillä aiemmin hän on toiminut muun muassa TE-keskuksen yritystutkijana. Arto osaa nähdä liiketoiminnan myös hyvin objektiiviselta tasolta ja kehittää myös Sori Brewingin toimintaa oikein työkaluin.

Nykyisin Arto toimii rakennustarviketehdas MiTek Oy:n toimitusjohtajana, jonka itse asiassa omistaa itse rahoituksen grand old man, Warren Buffett. Arto tuo Sorin Advisory Boardiin mukanaan vahvaa analyyttisyyttä sekä tarkkuutta talouden johtamiseen, eikä päästä poikia lipsumaan.

Sori mediassa

Invest in Sori!